Mooiland

26.000 VHE's in 127 gemeenten

Wij hebben bij Mooiland een breed bezit - verdeeld over 127 gemeenten - wat bij een nieuw vastgoedportaal voor problemen kan zorgen. Maar in de praktijk was dit echter geen probleem. Informatie wordt geordend beschikbaar gemaakt voor huurders, leveranciers, stakeholders en voor de medewerker, waardoor wij door middel van documentdeling een efficiencyslag kunnen maken.

Lees verder >

Woonplus

12.000 VHE's in Schiedam

Het leveren van een gebruiksvriendelijke kennisbank met een vlotte implementatie en een persoonlijke en effectieve begeleiding.

Lees verder >

SSH

13.000 studentenkamers

"We hebben weinig werk meer aan een mutatie en het opnieuw verhuren van een kamer. Erg prettig met 4.000 mutaties op jaarbasis."

Lees verder >

Elan Wonen

7.000 VHE's in Haarlem

"We hebben een vertaalslag gemaakt van onze interne informatie naar externe informatie. Bepaalde termen en afkortingen zijn voor ons intern heel duidelijk, maar zeggen een huurder niets."

Lees verder >

Wetland Wonen

3.400 VHE's in Overijssel

"Het kost ons heel veel tijd om relevante gegevens te verzamelen en inzichtelijk te krijgen. We willen af van de veel gebruikte Excel-lijstjes. Iedereen houdt zijn eigen lijstjes bij, zodat die voor niemand inzichtelijk zijn."

Lees verder >

Bo-Ex

9.000 VHE's in Utrecht

Voor Batavia Groep de taak om een geïntegreerd systeem voor Portfolio- en Assetmanagement (PAM) in te richten om zo een betere informatievoorziening rondom vastgoed te realiseren. Het zou mooi zijn als we in 2018 samen met de wethouder en onze huurders - met PAM op het scherm - komen tot de meest optimale keuzes voor de inzet van onze middelen. Transparant en in co-productie, iets wat helemaal past bij de corporatie van de toekomst.

Lees verder >

Klanten door heel Nederland

Al meer dan 50 corporaties als klant