Vastgoedsturing in de VastgoedCloud

Met de VastgoedCloud helpen wij corporaties bij het maken van weloverwogen beslissingen op basis van uitgebreide vastgoedinformatie. Wij geloven dat goede sturing begint met een goede kennis van het bezit. Maar vastgoedsturing gaat verder dan alleen informatie verzamelen en ontsluiten. Het draait om het nemen van besluiten die de toekomst van het vastgoed bepalen en die bijdragen aan de maatschappelijke doelstellingen. 

In de VastgoedCloud bieden we jou een complete en intuïtieve ervaring. Of je nu wilt beslissen over een alternatief huurbeleid, het verduurzamen van woningen of de afweging renoveren/sloop-nieuwbouw, de VastgoedCloud voorziet je van alle relevante informatie om weloverwogen beslissingen te nemen. Onderscheidend zijn niet alleen de uitgebreide mogelijkheden voor data-analyse, maar ook de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van ons platform.

FLEXIBILITEIT IN DE VASTGOEDCLOUD
De VastgoedCloud biedt een flexibele opzet van een Complex Prestatie Analyse en de bepaling van verschillende soorten rendement (zoals de IRR). In de VastgoedCloud kun je eenvoudig verschillende scenario’s opzetten op elk gewenst schaalniveau en voor elke invalshoek van de vastgoedsturing (huurbeleid, onderhoud, verbeteringen, verkoop, sloop en nieuwbouw). Hiermee kun je direct zien wat de impact is op diverse invalshoeken, zoals de bijdrage aan maatschappelijke thema’s als beschikbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid. En tegelijk laat de VastgoedCloud de impact zien op het financieel rendement en de financiële ratio’s zoals LTV, ICR e.d. Dit stelt je in staat om zowel “top down” als “bottom up” flexibel beleid te ontwikkelen en de beste keuzes te maken voor de beste maatschappelijke prestatie.

Interesse in de VastgoedCloud of wil je meer zien?

Met de VastgoedCloud willen we integraal kunnen objectiveren, wat op dit moment nog wel eens blijft hangen in een subjectief gevoel, een idee, een aspect. We denken dat met de VastgoedCloud besluiten meer overwogen genomen kunnen worden. Op die manier kan er ook meer rust en vertrouwen komen in de plannen voor de middellange termijn.

Dico van Verseveld manager Vastgoed & Regie
Quote Oosterpoort

VASTGOEDSTURING IN DE VASTGOEDCLOUD IN HET KORT:

  • Beheerplannen
  • Projecten
  • Scores en prestaties
  • Analyses
  • Beleid maken
  • Wens portefeuille
  • Assetmanagement en portefeuillemanagement
  • Financiële effecten van beleid