De VastgoedCloud is bij deltaWonen enthousiast ontvangen!

10-06-2024

“De VastgoedCloud is het platform waarop zowel de asset- als de portefeuillemanager het gevoerde beleid kan monitoren. Daarnaast gaan we het gebruiken om de voortgang van onze projecten en om informatie uit gemeenten, wijken en buurten vast te leggen.” Dit zegt Arno Krosman, adviseur informatiemanagement bij deltaWonen.

DeltaWonen bezit 15.000 OGE’s in Zwolle, Kampen en Oldebroek en is sinds donderdag 6 juni live met de VastgoedCloud. Arno licht toe: “Ik hou me voornamelijk bezig met het verbeteren en optimaliseren van de datakwaliteit van ons vastgoedbezit en met deze data de collega’s te voorzien van correcte informatie waarop zij kunnen sturen. De VastgoedCloud zorgt ervoor dat we informatie uit diverse bronnen samen kunnen voegen in één applicatie, waardoor we allemaal naar dezelfde informatie kijken en van dezelfde informatie gebruikmaken. Het product sluit goed aan bij de wensen van onze portefeuillemanager en assetmanagers. Daarnaast had één van de assetmanagers goede ervaringen met de VastgoedCloud en zo is het platform geïntroduceerd bij deltaWonen.”

De VastgoedCloud zorgt ervoor dat we informatie uit diverse bronnen samen kunnen voegen in één applicatie, waardoor we allemaal naar dezelfde informatie kijken en van dezelfde informatie gebruikmaken.

Arno Krosman
Deltawonen Quote 2

De VastgoedCloud wordt bij deltaWonen breed ingezet
Van Projecten, kaarten en foto’s tot de Simulatie module; de VastgoedCloud wordt bij deltaWonen breed ingezet. Arno legt uit: “De assetmanagers, portefeuillemanager, controller en de adviseur informatiemanagement zijn al een tijdje enthousiast over de VastgoedCloud. Nu we live zijn, gaan ook alle collega’s van de wijkteams en de projectleiders gebruik maken van het platform. Wij hebben de VastgoedCloud reeds aan hen geïntroduceerd en tot op heden hebben we enkel positieve, enthousiaste reacties ontvangen.”