TBV Wonen kiest met de VastgoedCloud voor meer grip op het vastgoedsturingsproces

14-02-2024

“Met de VastgoedCloud hebben we meer grip op het vastgoedsturingsproces. Eindelijk één plek waar alles samenkomt.” Dit zegt Bonnie Brouwers, Adviseur scenario & data analyse bij TBV Wonen. De woningcorporatie met ongeveer 9000 woningen in de regio van Tilburg, werkte al eerder met de producten VIM/VIP en PAM van Batavia Groep en heeft nu voor de VastgoedCloud gekozen. “Logischerwijs wilden we graag gebruik gaan maken van de VastgoedCloud en al haar verbeterde en verbrede functionaliteiten.”

We hebben meer inzicht in het behalen van onze maatschappelijke doelstellingen en de beheerplannen zijn voor alle collega's toegankelijk.

Bonnie Brouwers Adviseur scenario & data analyse
Quote Tbv Copy

De corporatie heeft hoge verwachtingen van het platform. “We hebben meer inzicht in het behalen van onze maatschappelijke doelstellingen en de beheerplannen zijn voor alle collega's toegankelijk. Doordat we met meerdere collega's van verschillende afdelingen aan de slag zijn gegaan met de inrichting van de applicatie, zal het een organisatie breed gedragen tool gaan worden. Hierdoor verwachten we straks efficiënter met elkaar samen te kunnen werken. 

Bovendien hebben we automatisch meer inzicht in onze data omdat alles centraal samen komt en kunnen we makkelijker bepalen waar we snel verbeterslagen kunnen maken. Kortom, een positieve aanwinst voor TBV Wonen.”