Terugblik op een Succesvol 2023 met Batavia Groep en de VastgoedCloud!

28-12-2023

Wat is het afgelopen jaar voor Batavia Groep en de VastgoedCloud een goed jaar geweest! Laten we samen terugblikken op enkele hoogtepunten die dit jaar extra bijzonder hebben gemaakt.

De VastgoedCloud
In 2023 hebben we met trots de Asset Module en Portefeuille Module aan de VastgoedCloud toegevoegd, waardoor ons platform nu een complete en integrale oplossing voor vastgoedsturing en -informatie is. Daarnaast hebben het afgelopen jaar veel nieuwe corporaties voor de VastgoedCloud gekozen, waaronder Woonzorg Nederland, Waterweg Wonen, Wooncompagnie, Omthuis, Brabant Wonen en Woonin! En daar zijn we trots op! Benieuwd naar de VastgoedCloud of onze nieuwe modules? Neem gerust contact op; we delen graag meer!

VastgoedCloud Communitydag
In maart organiseerden wij een succesvolle klantendag, maar de kers op de taart was toch wel de VastgoedCloud Communitydag op 7 december in Dierenpark Amersfoort. De dag kreeg een indrukwekkende score van 8,5, dankzij de betrokkenheid en positieve energie van onze gebruikers. Het was een dag vóór en dóór VastgoedCloud-gebruikers, met inspirerende sprekers, van Fakton, de Alliantie, Woonwenz, Wierden en Borgen, Thús Wonen en deltaWonen. Jeroen van Vliet gaf een korte demo van de nieuwe Assetmanagement- en Portefeuillemanagementmodules, en we lanceerden ons splinternieuwe helpcentrum.

231207Bataviagroepdierenpark 423

CorporatiePlein en Themamiddagen
Dit jaar waren we natuurlijk ook aanwezig op CorporatiePlein en organiseerden we themamiddagen over uiteenlopende onderwerpen, zoals externe data en complexscores. Deze interactieve sessies waren een groot succes. Op verzoek zullen we deze initiatieven in 2024 voortzetten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Laat het ons weten!

Online Instructies en Volkshuisvestingsdag
Een primeur dit jaar waren de online open instructies voor de VastgoedCloud, waarin maandelijks trainingen werden gegeven over onderwerpen als beheerplannen en projecten. Met deze trainingen maken we het mogelijk om nieuwe medewerkers en iedereen die meer wil weten over het platform, op een laagdrempelige manier kennis op te laten doen.

Ook namen we deel aan de Volkshuisvestingsdag, georganiseerd samen met Fakton en Sprinco, waar we gezamenlijk een sessie organiseerden over 'Het verborgen potentieel van zachte data'.

Schermafbeelding 2024 01 04 093025

We kijken uit naar een 2024 vol nieuwe uitdagingen en successen, waarin we samen jullie vastgoedsturing verder optimaliseren. Het hele team van Batavia Groep wenst jullie warme feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!