Batavia Groep heeft groot nieuws!

27-06-2019

Groot nieuws: We zijn begonnen met de bouw van de datamanager van de VastgoedCloud

Batavia Groep is druk bezig met de voorbereidingen op onze nieuwe oplossing voor vastgoedsturing: de VastgoedCloud. Uit ervaring weten wij hoezeer definities en systemen versnipperd zijn. De VastgoedCloud verbindt de bouwkundige, administratieve en financiële werelden van het vastgoed met elkaar. De data in de VastgoedCloud wordt de bron voor onze producten PAM en VIP en natuurlijk voor externe afnemers, zoals collega corporaties, aannemers en gemeentes.

Vastgoedcloud Voorwebsite 965Px

Onderdeel van deze VastgoedCloud is de datamanager, die al het databeheer voor zijn rekening neemt. We zijn trots om te vertellen dat we zijn begonnen met de bouw van deze datamanager en laten graag de eerste resultaten zien. Hieronder delen we de eerste drie van vele voordelen.

1. Grip op data 

Vastgoedcloud 2

Alleen gegevens die voldoen aan vooraf zelf opgestelde regels worden geïmporteerd. Daarnaast heeft u achteraf altijd een volledig overzicht van de gewijzigde gegevens en volgens welke regels deze zijn toegevoegd.

2. Gegevens worden in de VERA structuur opgeslagen 

Vastgoedcloud 3

Daarnaast zorgt de datamanager voor een vertaling van eigen definities naar die van VERA. Uiteraard kunnen eigen gegevens, die buiten VERA vallen, ook worden opgeslagen. De datamanager is een volledig op VERA gebaseerd model.

3. Autorisatie en delen van informatie

Vastgoedcloud 4

De VastgoedCloud werkt met een gedetailleerde rechtenstructuur waarbij tot op veldniveau kan worden aangegeven wat de rechten van een gebruiker zijn. Dit geldt voor zowel interne als externe gebruikers, waarbij de gebruikers uiteraard via hun eigen windows login worden geautoriseerd.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de VastgoedCloud of heeft u andere vragen? Kom met ons in contact via 020-5141040 of info@bataviagroep.nl