Laat je inspireren: BG Magazine ligt nu op de mat!

08-06-2018

Trots!
Ons 68 pagina tellende magazine vol inspirerende klant- en visieverhalen is uit! Een mooi moment om eens echt stil te staan bij wat we allemaal doen bij Batavia Groep. Want we hebben heel veel mooie projecten mogen afronden het afgelopen jaar: van websites tot assetmanagement oplossingen.

En nog steeds; tijdens het afronden van dit magazine, zette zowel Mitros als Portaal hun handtekening onder een bijzonder project, een gezamenlijke implementatie van PAM! De corporaties trekken in het implementatietraject samen op en dat gaat verder dan het uitwisselen van kennis: ze willen komen tot één uniforme inrichting die bewezen én herbruikbaar is. En daar zijn we trots op!

We hopen dat je geïnspireerd raakt tijdens het lezen van onze klant- en visieverhalen en de interviews met verschillende mensen uit de sector over trends en actuele thema’s. En misschien lezen we jouw verhaal volgend jaar in de 2019 editie.

Niet ontvangen?
De magazines zijn verstuurd en worden deze week bezorgd. Heb je het magazine volgende week nog niet ontvangen? Stuur een mailtje naar info@bataviagroep.nl en laat ons weten dat je graag een magazine wil ontvangen. Dan sturen we zo snel mogelijk een exemplaar naar je op.