VIM Klantendag een groot succes!

16-03-2018

VIM Klantendag een groot succes!
Op donderdag 8 maart was het zover: de VIM Klantendag 2018 in Beeld en Geluid. Met een geweldige opkomst, een goed gevuld programma en veel enthousiaste reacties was het event een groot succes! 

Gevarieerd programma
Het gevarieerde programma werd goed ontvangen! Carola van Endt vertelde over de belangrijkste en meest recente ontwikkelingen van VIM, waarna VIM gebruikers van GroenWest, Woonforte, Woonbedrijf Eindhoven, Rijswijk Wonen en Vestia lieten zien hoe zij het model gebruiken. Martijn Vermeulen nam de bezoekers mee naar de toekomst met zijn verhaal over de VastgoedCloud en tot slot was daar het moment waar iedereen naar uitkeek: de onthulling van VIP! (het Vastgoed Informatie Portaal, dat de huidige interface van VIM in de toekomst vervangt).

Een greep uit de vele reacties na afloop

"Ik vond het een geslaagde middag! Ik zie heel veel potentie in het VIP en denk dat mijn collega’s hier ook heel blij van gaan worden"

"Het was een goede bijeenkomst, met voor ons veel nieuwe informatie! Zeker de moeite waard. Wij kijken uit naar de uitrol van VIP!"

"Ik vond het leuk om andere gebruikers te spreken over het gebruik van VIM en ook om te zien wat andere met VIM doen"

"Het VIP brengt goede mogelijkheden voor de toekomst, wat mij betreft een zeer geslaagde bijeenkomst!"

"Ik vond het erg leuk om andere gebruikers van VIM te spreken en ideeën uit te wisselen. Daarnaast vond ik het interessant om VIP te zien en ben ook erg enthousiast!"

Een impressie van de Klantendag: