Themamiddag: Projecten en investeringsafwegingen

14-05-2024

In 2023 introduceerden wij de zogenaamde themamiddagen.  Een middag om met experts en partners van Batavia Groep en uiteraard met andere corporatiemedewerkers, in gesprek te gaan over een bepaald thema. Tijdens een themamiddag wordt er kennis gedeeld over het thema, delen corporaties voorbeelden en laten we desgewenst zien welke rol software speelt rondom het thema.

Het onderwerp van de eerste themamiddag van 2024 is: ‘Projecten en investeringsafwegingen’. Deze themamiddag organiseren we in samenwerking met Fakton en vindt plaats op 14 mei. 

PROJECTEN EN INVESTERINGSAFWEGINGEN

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Wanneer is iets een project?
  • Hoe beoordeel je de financiële haalbaarheid van een project?
  • Welke fasering gebruik je?
  • Wat is de relatie met het investeringsstatuut?
  • Hoe kom je aan de parameters en kun je gebruik maken van standaarden in de markt?
  • Hoe ga je financieel om met de grond exploitatie (grex)?
  • Welke extra informatie over het project is gewenst?

Wat houdt een themamiddag in?
Wil je geïnspireerd worden door onze experts en andere corporatiemedewerkers over verschillende thema’s rondom vastgoedsturing? Of vind je het leuk om samen met andere corporatiemedewerkers in gesprek te gaan over onderwerpen als Projecten en investeringsafwegingen of Maatschappelijke doelen en een kijkje te nemen in de keuken van een andere corporatie? Kom dan naar (één van) onze themamiddagen! De themamiddagen zijn toegankelijk voor zowel klanten van Batavia Groep, maar ook voor corporatiemedewerkers die niet met tooling van Batavia Groep werken. Let op: er is een maximaal aantal plekken beschikbaar voor iedere themamiddag, om ervoor te zorgen dat er voldoende gelegenheid is om met elkaar de diepte in te gaan. Wacht dus niet te lang met aanmelden!
 
Locatie
De themamiddagen vinden plaats bij Bar Beton op Utrecht centraal station, een ideale plek als je met de trein reist.

Bar Beton Utrecht Centraal
Stationshal 9, 1e verdieping
3511 CE Utrecht

Wanneer?
14 mei 2024
12:00 - 16:00 uur

We starten om 12:00 uur met een kennismaking met lunch, waarna we om 13:00 uur starten met de inhoud van de middag. De themamiddag is om 16:00 uur afgelopen.

Direct gratis aanmelden