Sluit aan bij onze maandelijkse expertsessies vastgoedsturing

22-04-2024

Maak je gebruik of ga je gebruik maken van de simulatie module in de VastgoedCloud? Sluit dan aan bij onze maandelijkse expertsessies. Onder leiding van Jeroen van Vliet en onze andere experts, behandelen we iedere maand een ander thema rondom vastgoedsturing. Deze sessies zijn bedoeld om kennis te delen en met de VastgoedCloud het maximale uit je vastgoedsturing te halen.

Met een reeks verschillende thema's, gaan we met deze sessies dieper in op specifieke aspecten van vastgoedsturing. Of je nu al langer met onze software werkt of net begint, er is altijd iets nieuws te leren en te ontdekken. Wij kijken ernaar uit om samen de diepte in te gaan! Je kunt je nu aanmelden voor de eerste zes sessies. 

 1. Werken met PMC-indelingen voor het analyseren van de portefeuille
  25 maart 2024 van 15:30 tot 16:30 uur

  Tijdens deze sessie beantwoorden we vragen als: welke PMC-indeling gebruik je? Hoe analyseer je de portefeuille? En (hoe) maak je gebruik van externe data? Tot slot delen we voorbeelden uit de VastgoedCloud.

 2. Analyse complexen voor Asset Management
  22 april 2024 van15:30 tot 16:30 uur

  Tijdens deze sessie gaan we onder andere in op de vraag: welke data heb je minimaal nodig? Daarnaast behandelen we de Complex Prestatie Analyse (CPA), KPI's en voorbeelden uit de VastgoedCloud.

 3. Waar stuur je op in het portefeuilleplan?
  27 mei 2024 van15:30 tot 16:30 uur

  Tijdens deze sessie komen de Maatschappelijke doelen, de Wensportefeuille, de Nationale Prestatie Afspraken en Financiële ratio's aan bod. Daarnaast delen we voorbeelden uit de VastgoedCloud.

 4. Hoe gebruik je nieuwbouwprojecten in je simulatie?
  17 juni 2024 van 15:30 tot 16:30 uur

  Tijdens deze sessie gaan we in op nieuwbouw referenties (sjablonen), de uitwerking van concrete projecten en het rekenen aan nieuwbouwprojecten. En welke extra informatie heb je nodig en gebruik je? Tot slot delen we voorbeelden uit de VastgoedCloud.

 5. Werken met varianten op portefeuille- en assetniveau
  15 juli 2024 van 15:30 tot 16:30 uur

  We gaan in op het maken van varianten voor huurbeleid, verkoop, onderhoud, verbeteringen, sloop en nieuwbouw. Hoe gebruik je de verschillende varianten? Hoe ga je van varianten naar toekomstig beleid? En hoe zet je toekomstig beleid door naar andere applicaties (Wals, T&T e.d.)? Tot slot delen we voorbeelden uit de VastgoedCloud.

 6. Van het maken van beleid naar beheerplannen
  9 september 2024 van 15:30 tot 16:30 uur

  Wat is de functie van een beheerplan? Hoe bouw je beheerplannen op? En hoe werken beheerplannen in de VastgoedCloud? Uiteraard delen we ook voorbeelden uit de VastgoedCloud.

  Praktisch
  De sessies zijn online, via Microsoft Teams.

  Direct aanmelden

  (je kunt meerdere sessies kiezen)