VIM KLANTENDAG 2018

Reserveer snel een VIP ticket
De bezoekers van de laatste VIM Klantendag beoordeelden de dag met een gemiddelde van een 8 en gaven aan vaker behoefte te hebben aan een klantendag waarop Batavia Groep meer vertelt over de ontwikkelingen van VIM. Goed nieuws; Er staat weer een Klantendag op de planning! Breid je netwerk uit en kom in contact met andere gebruikers tijdens de VIM Klantendag 2018. 

De VIM Klantendag vindt plaats op 8 maart 2018 en belooft een bijzondere editie te worden. Deze editie staat namelijk in het teken van de introductie van VIP: dé doorontwikkeling van het VIM Vastgoedportaal. Al eerder kondigden wij aan dat het Vastgoed Informatie Model compleet vernieuwd wordt en tijdens de Klantendag zullen wij met trots het resultaat onthullen: het Vastgoed Informatie Portaal (VIP).

Uiteraard gebruiken wij deze dag ook om collega corporaties te laten zien hoe zij het huidige VIM gebruiken en zullen er interessante sprekers op het programma staan. Meer informatie volgt binnenkort!

Praktisch
Wanneer - 8 maart 2018
Waar - Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum
Tijd - 12.00 - 16.30
Prijs - Gratis voor VIM gebruikers

Reserveer snel één van de tickets
Omdat de Klantendag in het teken staat van de introductie van het Vastgoed Informatie Portaal (VIP), stellen wij VIP plekken beschikbaar! Meld je snel aan om je te verzekeren van één van de tickets.

Je kunt je direct aanmelden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

Direct inschrijven

Ja, ik reserveer alvast een VIP ticket voor de VIM Klantendag 2018