Verbeter uw vastgoedsturing met kennissessies van Batavia Groep

17-04-2019

Verbeter uw vastgoedsturing met kennissessies Batavia Groep
Batavia Groep is expert in vastgoedsturing bij woningcorporaties. Wij helpen corporaties met het verbeteren van hun vastgoedsturing, enerzijds met het inzetten van onze ontzorgende en innovatieve software en anderzijds met kennis. Onze experts verzorgen regelmatig ‘incompany’ kennissessies op dit gebied. Vaak als onderdeel van een implementatie of optimalisatie van onze software, maar ook regelmatig los hiervan, bij corporaties die (nog) geen gebruik maken van onze software.  

Het programma voor dergelijke kennissessies wordt na de intake in nauw overleg met de corporatie opgesteld. Al naar gelang de behoefte staat de strategische invalshoek van vastgoedsturing (het portefeuillemanagement) centraal of gaat het vooral over het tactische niveau. Op dit niveau (het assetmanagement) gaat het over de (bottom-up) uitwerking van concrete (complex)cases.  

Zo verzorgden we recent een aantal kennissessies voor beleidsadviseurs, directieleden en controllers waarbij de volgende thema’s aan bod kwamen: 

  • De relatie tussen portefeuille- en assetmanagement 
  • Het ‘vertalen’ van de wensportefeuille naar concrete (complex)aanpakken 
  • De betekenis van de marktwaarde en de beleidswaarde voor de vastgoedsturing 
  • Toetsingskader voor (des)investeringen ten behoeve van bestuur en control 

Benieuwd wat wij voor uw corporatie kunnen betekenen? 
Heeft u ook belangstelling voor een of meerdere kennissessies bij uw corporatie? Of bent u benieuwd wat wij voor de vastgoedsturing van uw corporatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Jeroen van Vliet via jeroen.van.vliet@bataviagroep.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 020-5141040.