CorporatiePlein 2022

22-09-2022

Op 22 september vindt alweer de twaalfde editie van CorporatiePlein plaats in Expo Houten. Ook dit jaar neemt Batavia Groep deel aan dé beurs voor woningcorporaties. In het teken staat De VastgoedCloud: het geïntegreerde applicatieplatform dat de complexe wereld van vastgoeddata en vastgoedsturing eenvoudig maakt.  Lorence Marsdin, Martijn Vermeulen en Jeroen van Vliet zijn op 22 september de hele dag aanwezig op de beurs om met u bij te praten en om u meer te laten zien van de VastgoedCloud.

Nieuw dit jaar
Dit jaar verzorgen wij tevens twee verschillende kennissessies op onze stand. U kunt de hele dag op onze stand om een kennissessie te volgen. Wat houden de kennissessies in?

Kennissessie 1: aan de slag met beheerplannen!
Batavia Groep heeft al meer dan 20 jaar ervaring in tooling die u helpt bij het maken van beheerplannen, en het communiceren/informeren hiervan intern en extern. Deze functionaliteit is binnen de VastgoedCloud nog verder verbeterd in samenwerking met woningcorporaties. Wanneer gaat u daar van profiteren?

Kennissessie 2: Van data naar KPI’s
Hoe zet u gemakkelijk uw data om naar informatie waarop u kunt sturen? Er is steeds meer data beschikbaar. Maar hoe combineert u verschillende data(bronnen) en transformeert u data naar informatie? Zodat u met de informatie kan analyseren en zelfs simuleren om het vervolgens te kunnen presenteren? Batavia Groep neemt u graag mee hoe u de data de baas bent.

Praktisch
Datum: Donderdag 22 september
Tijd: van 09:30 uur - 16:00 uur
Stand: #23